Diagnoza auto multimarca

Vino cu masina in service si afla unde este problema. Te putem ajuta sa afli rapid ce nu functioneaza, care este problema cu masina ta.

Masina ta are o problema si ai nevoie de o diagnoza auto pentru a afla ce este in neregula? Te asteptam in atelierul nostru. Efectuam testari si diagnoza auto multimarca, prin tehnici moderne de ultima ora. Oferim servicii de diagnoza computerizata.

Putem sa te ajutam sa-ti repari masina intr-un mod mai eficient, datorita tehnologiilor de ultima generatie. Diagnoza computerizata nu permite erori umane si iti identifica rapid disfunctionalitatile autoturismului. Apoi, tehnicienii nostri te pot ajuta sa repari, sa reconditionezi turbosuflanta care are nevoie de interventii sau sa o inlocuiesti cu totul, la un pret atractiv.

Ai nevoie de o diagnoza auto? Beneficii oferite de noi:

– diagnoza computerizata

– service autorizat RAR

– promptitudine si solutii rapide

Contacteaza-ne la 0758518931

Ce presupune diagnoza auto

Diagnoza computerizata presupune comunicarea cu unitatea electronica centrala a masinii. Prin acest proces, noi putem monitoriza cu ajutorul senzorilor o multime de parametri importanti.

Diagnoza auto iti va spune, pe baza unor calcule automatizate daca masina ta functioneaza sau nu in mod normal. Pe fiecare masina exista diverse componente electronice. Prin diagnoza putem identifica rapid daca o anumita componenta nu functioneaza.

Putem sa te ajutam, in cazul unei sesiuni de diagnoza cu verificarea intreaga a defectiunilor,  testarea turbo, testare injectoare, etc.

De ce sa alegi atelierul nostru

Suntem profesionisti si de-a lungul anilor am capatat experienta in domeniu intalnindu-ne cu numeroase defectiuni pentru o gama variata de autoturisme. Oferim servicii pentru orice tip de masina, pentru modele si marci diferite. Asadar, daca ai o problema cu turbina, noi iti putem aduce masina la parametri dati de producator.

Contacteaza-ne sau prezinta-te in atelier pentru o diagnoza auto

Ne gasesti pe Calea Floresti, nr 42, Cluj-Napoca sau la numarul de telefon: 0758 518 931. Contacteaza-ne acum!

Ai nevoie de reparatii turbosuflante pentru Dacia? Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!