Reparatii turbosuflante Dacia

Ti s-a stricat turbosuflanta si ai nevoie urgent de reparatii, dar nu stii unde  trebuie sa mergi cu ea? Nu iti bate capul, te ajutam noi!

Stim cat de urgenta este situatia in care ai nevoie de o reparatie auto. Profita chiar acum de cele mai performante servicii pentru reparatii turbosuflante Dacia.

Vino la noi in atelier si ne ocupam de turbosuflanta masinii tale. La service-ul nostru  avem aparatura de ultima ora si mecanici profesionisti care o sa aiba grija sa iti readuca turbosuflanta in parametri normali, iar daca nu esti din Cluj, poti livra piesa prin curier, noi o reparam si ti-o trimitem la adresa indicata.

Ai nevoie de reparatii turbosuflante pentru modele Dacia?

Contacteaza-ne la 0747111953

De ce sa iti repari turbosuflanta Dacia la noi: iata ce ai de castigat!

  • pachet complet de servicii – iti punem la dispozitie toate serviciile noastre pentru demontarea, diagnoza, reparatia si montarea turbosuflantei, astfel, nu vei mai fi nevoit sa  cauti servicii separate. Ne ocupam noi de toate pentru tine in cel mai scurt timp.
  • livrare oriunde in tara – in cazul in care nu dispui de posibilitatea sau timpul necesar pentru a veni cu masina la service, noi iti oferim varianta de a ne trimite turbosuflanta prin curier, in urma reparatiilor efectuate ne aganjam sa iti trimitem piesa reparata inapoi in decursul unei singure zile oriunde in tara, astfel te scutim de stresul de a mai face doua drumuri pana la service.
  • diversitatea serviciilor pe care le oferim – serviciile noastre nu sunt adresate doar posesorilor de autoturisme Dacia sau doar unui anumit model. Noi reparam, reconditionam si  montam turbosuflante pentru orice alt model sau marca de masina.
  • preturi ideale – oferim servicii de calitate clientilor noastri la cele mai bune preturi  din punct de vedere al raportului calitate – pret. Beneficiaza si tu de servicii de reparatii auto profesionale!

Reparatii turbosuflante Dacia – ce modele putem repara

Calitatea fundamentala a oricarei turbosuflante Dacia este de a creste puterea  motorului, dar si de a mentine eficacitatea acestuia oferind astfel un standard ridicat de performanta. Daca simti ca iti scade puterea motorului, simti ca masina ta nu mai trage, vino cu ea la o constatare. S-ar putea sa ai o problema cu turbosuflanta. Te putem ajuta sa iti readuci masina la performanta initiala.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic – 0747111953 sau sa ceri o oferta completand chestionarul de pe site-ul nostru. Daca vii la atelierul nostru, unul din reprezentantii nostri te vor pune la curent cu absolut toate detaliile de care ai nevoie, reparatia putand incepe in cel mai scurt timp.

Noi putem repara o multime de modele de turbosuflante Dacia: turbosuflante Dacia Logan, Dacia Lodgy, Dacia Sandero, Dacia MCV, Dacia Duster etc.

De ce trebuie sa ne alegi pe noi pentru a-ti scoate Dacia din nou pe sosea: cum am putea sa te ajutam?

Service-ul nostru este unul autorizat RAR si functioneaza la standarde ridicate, fiind dotat cu cele mai performante aparate, iar mecanicii nostri certificati in domeniul reconditionarii turbosuflantelor se vor ocupa de reparatia, demontarea si montarea turbinei tale.

Datorita experientei noastre pe piata, suntem capabili sa ne ocupam de orice model, fie ca este vorba de Dacia sau de alta marca de autovehicul intr-un timp foarte scurt.

Principala noastra preocupare este de a reconditiona si repara turbosuflante, care in urma reparatiei sunt supuse unor verificari amanuntite si livrate inapoi catre client. Se fac testari riguroase pentru a ne asigura ca turbosuflanta ta are aceeasi performanta ca una noua.

Iata doar cateva dintre modelele de Dacia cu turbosuflante pentru care efectuam reparatii , reconditionari si asamblari.

Ai o masina marca Dacia si ai nevoie de reparatii sau de turbine noi?

Contacteaza-ne pentru oferta la 0747111953

Reparatii turbosuflante Dacia Logan 1.5 DCI

Motoarele diesel sau pe benzina montate pe modelele Dacia sunt echipate cu turbosuflante, acestea oferind o putere suplimentara motoarelor. Printre acestea se numara si modelul Logan 1.5 DCI. Daca ai nevoie de reparatii si reconditionari turbosuflante pentru Dacia Logan 1.5 DCI noi te putem ajuta.

Reparatii turbosuflante Dacia Duster

Duster-ul are un motor aparte, iar datorita caracteristicilor off-road are nevoie de o turbosuflanta pentru mai multa performanta. Daca ai un model de Dacia Duster si motorul nu iti mai ofera cuplul de care ai nevoie, e clar ca exista o problema cu turbosuflanta. Vino cu masina la noi sau trimite turbosuflanta prin curier, daca nu esti din Cluj.

Reparatii turbosuflante Dacia Sandero

Rezolva-ti si tu problema cu turbosuflanta Dacia Sandero la noi, intr-un mod mai eficent, mai rapid si mai accesibil ca pret. Pentru o Dacie Sandero, mai ales pentru motoarele vechi, turbosuflanta s-ar putea sa aiba probleme cu uleiul, acesta neindeplinind functia de lubrifiere la standardele prevazute, ajungand sa duca la uzarea turbinei.

Reparatii turbosuflante Dacia Lodgy

Presiunea de ulei prea mica poate provoca cele mai des intalnite probleme si in cazul motoarelor Lodgy, mai ales in cadrul celor fabricate in seria 1.2 TCe, la Valladolid. Daca ai o problema si tu cu turbosuflanta unui astfel de model, dar si a oricarui alt model sau a unei alte marci auto, te asteptam in atelierul nostru.

Ai nevoie de reparatii turbosuflante pentru Dacia? Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Reparatii turbosuflante pentru Dacia indiferent de caracteristici, motorizare sau model

Indiferent de modelele de Dacia, majoritatea se confrunta cu aceleasi probleme care duc in timp la scaderea performantei motorului. Cele mai des intalnite probleme sunt legate de ulei care de cele mai multe ori este contaminat sau de presiunea prea mica a acestuia la intrarea in turbina, acestea ducand intr-un final la defectarea turbinei, dar si a motorului.

Alte defectiuni foarte des intalnite la turbosuflantele Dacia sunt date de supraturare, ungerea defectuasa si scurgerile de ulei, toate aceste efecte in lant ducand la un grad ridicat de degradare a turbinei.

Vino repede in atelierul nostru pentru o diagnoza precisa si pentru reparatii.

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii si afla ce oferte iti punem la dispozitie!

De ce sa cheltuiti sume mari pentru schimbarea unei turbosuflante Dacia cand poti sa o repari sau sa o reconditionezi, bucurandu-te de aceleasi performante?

Vino in service-ul nostru! Il poti gasi cu usurinta in Sat Jucu de Mijloc,Comuna Jucu, Strada tarii, nr.170 Cluj-Napoca, România . Poti inclusiv sa ne contactezi la numarul de telefon 0747111953 pentru mai multe detalii cu privire la serviciile si preturile noastre sau pe Facebook – Turbosuflante Cluj.

Astfel o sa fii pus pus in legatura directa cu unul din reprezentatii nostri care iti va explica tot ceea ce ai nevoie sa stii pentru a-ti repara turbosuflanta prin intermediul nostru.